Hvad skal man mene om det?

Havde det nu været den anden vej rundt. Så havde jeg måske fanget et billede af en storesøster, der lærte sin lillebror, hvordan Barbiedukken bedst kan sætte sit hår op.

Det er det ikke. Så i morges fangede jeg Skrupsakken i at lære Ananassen at lade en hundeproppistol og skyde farlige pirater med den.

Som min kloge kollega sagde til mig en dag: “Jeg brugte hele min søns barndom på at lære ham, at blive pacifist, ved at forbyde alle former for våben i huset. Nu er han i Afghanistan for tredje gang. Hvis jeg var dig, ville jeg opmuntre ham i at skyde alt det han kan i leg og på den vis få sin indre soldat ud. Og han må meget gerne skyde efter det lyserøde Hello Kitty monster, der løber rundt i stuen og får al sin prinsesselyst udlevet på samme vis.

Således skulle vi kunne sætte flueben ved den ene af de to nu.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s