Tegneudfordringen lever stadig

Selv om der går lang tid ind i mellem, så har jeg ikke glemt jeres forslag. Og Onkel Eva skriver som den næste i rækken:

Med fare for at blive kylet direkte over i den lumre afdeling, vil jeg vove pelsen og ønske mig en god illustration af den nøgne krop (hhv. han- og hunkøn). FORDI….!! Som lærer for unge og voksne udviklingshæmmede skulle jeg sidste år undervise et hold i emnet “Kærlighed, venskab og sex”. Her syntes jeg det var svært at finde gode, sobre (ikke-manga-agtige) illustrationer, som bare viste hvordan en krop ser ud under tøjet… og ikke andet! Hvad siger du mon til den?

Jeg er gået i skarp søgen efter gode motiver. Og I kan følge min jagt her på mit Pinterest Board NAKED.

Indtil da, kan I da nyde hende her lidt:

One thought on “Tegneudfordringen lever stadig

  1. Har straks meldt mig som follower på “Naked”-siden….. en skøn og virkelig brugbar samling du har startet der. Og hvor er det altså bare nogle dejlige tegninger du laver, AB!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s