Pakker med posten

I får lige en video mere. Af ham Skrupsakken. For det er ham, der er eksperten i dette indlæg.

Han fik en kasse med posten forleden. Faktisk fik han to. Det kan godt betale sig at have en mor, der blogger og læser blogs. Vi fik nemlig først en kasse fra dejlige Fie, fordi vi havde vundet hendes give away med et bagesæt fra Headchef:

KÆMPE succes! Og ikke tale om, at lillesøster kan låne det engang. Så nu ønsker vi os også et sæt til hende. I pink. Javel ja.

Den anden kasse, vi fik, kom fra Den Gamle Fabrik. Og de har allerede formået at smøre deres marmelade godt og grundigt ud i blogland med denne lækre oplevelseskasse. For eksempel synes jeg at Anne skriver et virkelig godt indlæg om det med at blande børnelitteratur og reklame sammen. Og Julie har skrevet et godt indlæg om selve historien Bærfolket og om Lene Kaaberbøl som forfatter. Men hvad siger børnene egentlig til det?

Skrupsakken har sovet med lommelygten lige siden. Og Digestivepakken (udtales for øvrigt Dikkestiiiive herhjemme) er for længst konsumeret. Marmeladen er vellidt af 110 centimeteren. Især den cremet boysenbær. Moren her har lidt andre smagspreferencer, når det kommer til marmelade, da jeg pt. elsker Frk. Annas Råsyltet Appelsin og Bangs Lemon/Lime og Ingefærmarmelade. Og så kan Den Gamle Fabrik jo ikke vide, at vi er ret godt forvent med marmelade her i huset, da vi får farmors hjemmelavede lækkerier foræret jævnligt. Og det slår altså alt andet. Sorry guys!

Men til historien. Som jo ellers er skrevet til de lidt større børn. Skrupsakken er fire år og vi var lidt spændte på, om han ville blive fanget af den. Der er ikke så mange billeder i bogen, som han er vant til og den er lidt tungere tekstmæssigt også. Men han er hooked. Og ja, der smutter lidt forståelse undervejs, men han kan virkelig godt lide den og mistede ikke opmærksomheden en eneste gang under oplæsningen. Ligeledes er den medfølgende gratis app også accepteret. Især fordi det er Sebastian, der læser op. Sebastian styrer for vildt! Men se selv, hvad han siger om det hele:

4 thoughts on “Pakker med posten

  1. …dejlige unge 😉 -glæder mig til at se ham snart…og osse dig – vi skal nemlig have arbejdet lidt med dit frederikshavnske…nøj nøj nøj du snakker københavnsk…tsk tsk tsk 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s