4 thoughts on “Jeg vil gerne takke internettet

  1. Let’s hækl away! Glæder mig! Hvilke hækleingredienser skal man ha’ som novice? Har en masse bambusgarn, kan det bruges?

    • Jeg tror alt garn kan bruges. Har du noget bomuldsgarn er det også godt. Min erfaring er at det er fedest med solidt garn. Sådan noget mohair og lignende er ikke super. Og så en masse hæklenåle i forskellige størrelser. Jeg tager alle mine med også. Og noget garn. Glæder mig!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s