Der males…

Jeg har fået et tilbud om at udstille mine billeder i maj måned. Et tilbud jeg selvfølgelig straks har takket ja til. Og det var lige sådan et skub der skulle til, for at jeg kom i gang med at male lidt igen.

Så i dag lavede vi stuen om til et atelier og malede som sindsyge. Mest Skrupsakken og jeg. Med tilskuere på fra legetæppet.

Og ja, I skal nok få lov at se. De kommer på bloggen løbende de kommende dage. Skal lige se dem lidt mere an og være helt sikker på, at de er færdige. Indtil videre er det blevet til tre. Og der er nøgne mennesker i vente. Det kan I takke Onkel Eva for.

One thought on “Der males…

  1. Ihh hvor spændende! Det glæder jeg mig meget til at se mere om/til 😉
    Du ER også super dygtig til at tegne/male så jeg forstår godt at nogle vil vise det frem!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s