Dette er ikke et referat

Der er helt tomt i huset lige nu. Ananassen sover i barnevognen og jeg har lige vinket farvel til de sidste to, mens jeg sad på den hvide bænk foran huset og nød solskinnets varme stråler. Lejrskolen er slut, og hytten er klargjort til næste rykind af hjertemennesker.

Det har været en af de weekender, der bedst kan beskrives som et dagbogsindlæg: “Og så skete der det… og så sagde hun… og dertil svarede hun at… det var mens de gjorde sådan… og så sagde jeg… og så…” For jeg ville elske at kunne gemme det hele for at kunne tage det frem i ny og næ og samle energien op i det. Men sådan fungerer det bare ikke, vel? Referater giver sjældent nogen energi. Og jeg vil for alt i verden ikke dræbe magien i denne weekend, ved at skrive den ihjel.

I stedet vil jeg nappe et stykke af resterne fra olivenbrødet, som vi bagte i aftes kl. 22 og sætte mig ud på bænken igen. Og nyde den summen, der stadig hænger i mine ører. Den træthed, der hænger i mine øjenlåg og den mæthed, der fylder mit hjerte og mave.

Kære Jer! I gør mit liv SÅ meget rigere. Tak!

4 thoughts on “Dette er ikke et referat

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s