Retningssans

Der begynder at tegne sig en retning i mit hovede. En retning mod mit kommende arbejdsliv. Eller ønsket om det i hvert fald.

Der er fem måneder til, at min barsel er slut, og jeg kan mærke, at jeg lige så stille er begyndt at vende blikket ud af boblen igen. Som Ananassen vokser sig større og mere og mere selvstændig, giver jeg mere og mere slip på hende og tager fat på mig selv. Jeg var godt i gang med en uddannelse, da jeg stoppede sidste sommer og mangler stadig en tredjedel af den. En uddannelse, som kom mere eller mindre tilfældigt ned i min turban, men som endte med at være langt mere interessant og gnisttændende for mig end forventet. Jeg glæder mig afsindigt til at komme til at arbejde med børns læsning igen.

Jeg har sat mig et personligt mål, som jeg måske vil dele med jer en dag. Om ikke andet, når det er opfyldt. Og det skal det gerne være inden sommeren 2013. Det vil sige, at jeg har givet mig selv et år til at nå mit mål. Og jeg tror faktisk, at det endeligt er et realistisk mål, også selv om det er tæt på at være drømmemålet for mig. Det føles på én gang forunderligt og grænseoverskridende at tro så meget på mine egne evner og ambitioner. Det er i hvert fald nyt. Og det giver mig, om ikke andet, lyst til at komme tilbage til arbejdsmarkedet. Lyst til at dygtiggøre mig yderligere. Lyst til redefinere nogle ting og lyst til at cementere nogle andre.

Den lyst har jeg savnet. Og jeg ønsker den hjertelig velkommen hjem igen. Den er min indre retningssans.

2 thoughts on “Retningssans

  1. Dagen i dag tog en overrasket drejning. Og nu står jeg her med nye pejlemærker for mit liv som lærer, som jeg glæder mig til at fortælle dig om. Jeg ønsker dig held og lykke med at finde vejen til dit personlige mål… som jeg håber, jeg en dag vil høre mere om.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s