Jeg er et dukkebarn

Jeg ELSKEDE dukker som barn. Samlede på dem. Yndige porcelænsdukker, spanske flamencodukker, dullede barbiedukker og almindelige babydukker. Og så var det, at jeg klikkede ind ved Trine og så Karens Waldorfdukke og igen blev mindet om Tusindfryd-Wenches smukke dukker. Og om at hun ikke længere sælger af dem. Og om hvor gerne jeg vil have sådan en. Til Ananassen, selvfølgelig. Fordi hun formår at lave dem med et helt særligt udtryk i ansigtet. Og med de skønneste og sødeste små outfits.

Jeg har set, at Wenche laver workshops og har skrevet en bog, så jeg selv kan lave en dukke. Men det får jeg jo bare ikke gjort. Ikke sådan som jeg gerne vil have den.

Så jeg gik videre ud på nettet. Og fandt hende her:

(klik på billedet for at komme til den Etsy-butik, hvor jeg fandt hende)

Er hun ikke skøn? Jeg er helt tosset med hende.

Men 782,61 kr. for en dukke. Og ja ja ja, jeg ved godt, at den er dét værd. Den er håndlavet og alt muligt. Men det er stadig mange penge.

Men åh, hvor er den dejlig. Og hvor kunne den blive en lille piges bedste ven.

5 thoughts on “Jeg er et dukkebarn

  1. Pingback: Shit! | Fra hovede til pen

  2. Åhh yes, havde det på samme måde! Min veninde havde sååå mange, men man måtte ikke røre ved dem. Mega dårlig stil! Jeg havde kun My little pony og de der trolde, men dem havde jeg tilgengæld også mange af!!!

    • Mine blev leget med. Og jeg havde også MLP. Jeg havde helt glemt troldene. Føj, de var sgu lidt uhyggelige, synes jeg. Kan du huske Bimserne? Dem med tommelen, der kunne stikkes i munden. Ved ikke, hvorfor jeg lige kom i tanke om dem, eller nævner dem i det hele taget. Måske var det troldene, der ledte mig derhen????

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s