Mon Rudolf Steiner tænkte Polo Ralph Lauren og 100% cashmere?

Ok, så lad os bare sige, at jeg er en smule utålmodig. For jeg kunne da ikke vente til at min bestilling ved Tante Grøn i går skulle blive sendt til mig, og at jeg først ville modtage den, når jeg var tilbage fra New York. Så da der blev ryddet op i garderobeskabene i morges hapsede jeg en gul herresweater og gik i gang. En slags prototype, kan man vel kalde det. En hovedpude måtte lade livet som indmad og en nylonstrømpe gjorde det for tubegazen.

Og se hende så lige. Hun hedder Mads. Og er Skrupsakkens nye dukke. Han har selv valgt, at hun skulle have langt brunt hår og sorte øjne. Og hedde Mads.

8 thoughts on “Mon Rudolf Steiner tænkte Polo Ralph Lauren og 100% cashmere?

 1. Aner ikke, hvad Rudolf Steiner tænkte på, men jeg synes din Ralph Lauren-dukke er blevet VILDT sej, AB! Jeg læste den tutorial du pinnede og det her er jo SÅ fint!! Knallfint, som de ville sige på den anden side af sundet!
  Mads er den pæneste waldorf jeg længe har set:)

  KRAM

  • Iiiiih, mange tak Lis. Ros og anerkendelse er altid dejligt. Men kommende fra dig er det virkelig dejlige ord at få! Det var fedt at prøve på en frimodel, så jeg ved lidt om, hvad jeg har i hænderne, når varerne kommer fra tanterne. Jeg har allerede et par ting, der skal huskes i den næste model. Og jeg har faktisk også købt Tusindfryds bog med, selv om jeg fandt tutorials en masse på nettet. Mest fordi, jeg var nysgerrig efter at se, hvordan hun gemmer sine syninger, og hvordan hun laver sit hår. Jeg hæklede en kyse, som jeg så vævede hår på. Det tog en evighed, men resultatet er fedt. Masser af garn!

   Og selv kram 🙂

  • Tusind tak A-T!
   Hvis jeg kender dig ret, så har du sikkert allerede googlet dig til svaret 🙂 Men ellers kan jeg fortælle dig, at det ved hjælp af snore, der spændes på kryds over den udstoppede kugleform hovedet har. Du kan se de tutorials, jeg har fulgt, i min Pinterestmappe, under det board, der hedder Waldorfdukker: http://pinterest.com/annbirthe/waldorf-dolls/

  • Tak skal du have Marina. Og ja, det var faktisk lettere end jeg regnede med. Men Tusindfryds dukker er bare helt specielle, synes jeg. Og så er man lidt mere sikker på sammensyningerne og kvaliteten i arbejdet, når det er Wenche, der har produceret 🙂 Jeg er dog frisk på at lave et par stykker mere. Jeg har bl.a. en lille kommende pige i tankerne til en dukke. Men først New York 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s