Det skal have et forsøg

Efter blandt andet at have tilbragt en fantastisk uge i Upstate New York med en projektleder (udover min egen älskling af slagsen), er jeg blevet overbevist om, at selv en uorganiseret og impulsstyret ENFP’er som mig, kan følge og endda have glæde af en madplan. Om ikke andet kan min økonomi og min talje, som jeg for øvrigt begge glemte et sted mellem Starbucks og Dunkin Donuts.

Så her er den kommende uges demokratiske plan. Aftalt af alle husets medlemmer over stemmeretsalderen på et år (mandag skal vi til påskefrokost, derfor en kylling).

Der er handlet ind og i princippet burde vi ikke forbi købmanden mere i denne uge. I princippet.

2 thoughts on “Det skal have et forsøg

  1. Det fungerer for os. Til gengæld er jeg blevet så afhængig af planlægningen, at jeg har mistet evnen til at improvisere over indholdet af et køleskab, hvis jeg ikke ved, hvad der er købt ind til.

    Men det har reduceret madbudgettet med 1500 kr om måneden.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s