Thank you DBA

For 150 kr. blandet Geomag og regnvejrspåskeferien er reddet. Skrupsakken er pt. ved at opfinde en robot, der kan skifte bleer og give babyer mad, så hans mor ikke behøver gøre det mere.

20120406-160223.jpg

3 thoughts on “Thank you DBA

    • Åh ja, A-T. Det må du gøre. Vi køber faktisk sjældent det dyre legetøj i butikkerne. Dette Geomag var fx stadig i kasserne og næsten ikke leget med. Det var en 13-årig pige, der solgte det, fordi hun ikke gad lege med det. Der er for 1100 kr fra nyt. Og jeg har næsten købt en omgang paneler også, så man rigtig kan bygge. Der er for 1000 kr og jeg får det nok til 300. Næsten aldrig brugt og så lige i nabobyen.

      Der er så meget legetøj derude og jeg har det faktisk helt rart med, at noget af det bliver brugt igen og igen. Kender du Geomag forresten? Fantastisk legetøj. Jeg har siddet med det i over en time nu.

  1. Vi elsker geomag men man skal nu passer godt på det. Jeg er ellers ikke hys med børn og sikkerhed og det med at sluge ting men lige præcis geomac har så stærke magneter at de har slået flere børn ihjel. Problemet kommer hvis man spiser mere end en for så kan de være helt umulige at få ud igen. Selv større børn har slugt dem når man laver de der snurretoppe for dem vil børn gerne holde i munden.

    Den blå avis er genial til legetøj. I tidens løb har vi også købt store mængder glæde netop der.

    GOD PÅSKE

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s