Pallerammer der spirrer

Så skal der laves højbede i haven. Den spiselige af slagsen. Og til det har jeg skaffet 8 pallerammer til 400 og en bøtte maling. Det er nemt. Det er billigt. Og det ser fedt ud! Det bliver fantastisk!

20120413-010509.jpg

20120413-010545.jpg

7 thoughts on “Pallerammer der spirrer

  1. Hvor cool…. (og en løsning der lige passer i min have 🙂 Hvor skaffede du pallerammerne fra? Knus & Go’ weekend //A

    • Hej Anne. Jeg fandt dem på den blå avis. En fyr i Skævinge solgte dem. Det er et pallefirma i Hvidovre, der sælger dem. Nordholmen 13 i Hvidovre, tror jeg det var. Han tager 60 kr. pr. stk, men jeg krejlede mig til 8 for 400 🙂 Jeg købte de store lyse, som er 120×80 cm.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s