Hvad andet kan man kalde dette indlæg, end det det er; noget med suttesnore?

Jeg har haft mødregruppen på besøg i dag, og en af drengene havde en suttesnor fra et eller andet amerikansk mærke. Jeg har fem spænder liggende, fordi min plan var at hækle nogle suttesnore til Ananassen, men dem jeg fik lavet virkede alle for tynde og slaskede, så det havde jeg ikke helt succes med, og så endte spænderne i en pose. Gemt og glemt.

Indtil i dag. For pludselig havde jeg noget at bruge alle mine små stofrester til. Og det navnebroderi, jeg fik ekstra med, da svigermor fik lavet et patchet tæppe til Ananassen. Og når jeg får sådan en grille, så skal det helst være nu. Og klokken 2 minutter i aftensmad og sulten baby blev der klippet stofstrimler, syet og opsprættet og syet igen. Ikke lige Mandens yndlingsgrilletidspunkt. Men nu sover hun og har så også fire nye suttesnore. Voila, siger jeg bare!

2 thoughts on “Hvad andet kan man kalde dette indlæg, end det det er; noget med suttesnore?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s