Nå men, det kan man jo faktisk også gøre, når man har barsel

Altså melde sig til at male alle ungerne i børnehaven med ansigtsmaling. Fordi det kunne være skide sjovt for alle, og fordi jeg så vil få mulighed for at øve mig lidt med den værkstøjskasse af ansigtsmaling, jeg i et øjebliks iver købte i sidste uge.

Jeg tror, jeg får en fest. Det tror jeg egentlig også de gør. Og pædagogerne? De elsker mig allerede…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s