Det gode ved en poncho

Er blandt andet at man kan stoppe med at hækle, hvis man begynder at kede sig, og så er det bare en børneponcho i stedet for en voksenponcho.

Er I klar over, hvor mange grannystripes, man skal lave, hvis man skal op i voksenstørrelse på en nål 3? Og bare rundt og rundt og rundt….gaaaab. Nå, men jeg nåede at få lyst til at lave 100 andre ting, inden jeg nåede så langt, så jeg lukkede jobbet. Lod mig inspirere lidt af den her og vupti vupti har Ananassen en poncho til næste forår. Med pompommer! Findes der noget sejere, når man er 1 år gammel? Tror jeg nok ikke.

2 thoughts on “Det gode ved en poncho

    • Du må altid smide links til lækkerier. Og jeg kan faktisk godt huske din poncho, nu jeg ser den igen. Den er altså virkelig fin i alle de farver.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s