Eftergraviditetslivsstilstanker

Når jeg vågner om morgenen, knirker og knager hele min krop. Jeg går med halvbukket ryg ud på toilettet, og kan knap nok tørre mig selv, fordi min ryg er så stiv. Ja, det er et af de ærlige indlæg det her. Slå væk, hvis ikke du kan klare mosten.

Jeg vejer mindst 20 kg for meget efter fødselen. Mindst!

Og har ikke haft det behageligt med min vægt siden før jeg fik Skrupsakken. Min krop ter sig som om den er 72 år gammel eller ældre. Jeg er i virkeligheden kun halvvejs. Graviditeterne har tærret på den. Det samme har kanelssneglene, chokoladen, isen og jeg kunne blive ved. Jeg elsker mad.

For længe siden, lige før Ananassens fødsel skrev jeg et indlæg om før- og eftergraviditetsyoga. Jeg havde fået en dvd tilsendt gratis mod, at jeg skrev om den på bloggen. Engang var jeg glad for yoga. Da jeg var gravid med Skrupsakken hjalp det mig med mine rygproblemer og jeg følte aldrig, at jeg mistede min smidighed på trods af maven og kiloen.

Hvor mange her, tror jeg har brugt den dvd bare én gang, siden oktober 2011, hvor jeg fik Ananassen? Ræk hænderne op… I kender mig sgu bedre end jeg troede. For nej, gu har jeg da ej lavet yoga foran fjernsynet. Jeg har jo haft travlt med at stoppe i fjæset og ligge og slænge på mig sofaen. Men det skal altså slutte nu. For jeg skal ikke have det sådan her, når jeg er 36 år gammel. Det er ikke meningen. Heller ikke selv om jeg slæber rundt på 9 kg baby hver dag. Eller måske netop ikke derfor.

Så selv om min far altid har sagt, at man ikke skal starte noget nyt en mandag, så vover jeg alligevel, da det jo heller ikke er helt nyt, at starte med at dyrke yoga hver dag fra i dag af. Hver morgen, når Ananassen er lagt ud og sove, så skal der trænes. For prøv lige at se, hvad det kan ende med:

Sådan vil jeg også forvandles. Og jeg har endda ikke lige så langt som ham. Jeg kan fx gå endnu. Det er da en start.

Det er ikke sådan, at I nu skal belemres med en slags slankeyogalogbog eller lignende. Det gider jeg slet ikke, men jeg deler dette med jer, for at forpligte mig selv lidt. Det er nemlig utroligt så usmidig jeg er blevet, når jeg nu har en rygrad som en regnorm. Jeg burde kunne putte neglelak på tæerne med tungen. Men nej. Så nu er det yogatid.

2 thoughts on “Eftergraviditetslivsstilstanker

  1. Jeg tror paa dig. -hmmm… og kender den traette krop saa godt. Min regnorm er lidt halvtoer + smaa doven, saa det med neglelakken faar jeg fikset hos Dragon Nails.. aftale med den staerke kinamand kl. 13 🙂 Savner dig. For det er IKK saa sjovt at forkaele sig alene – men saender lidt kuloer og GO AB din vej!

  2. Og hvor er det dejligt, at du trods den 72-årige ryg, kan gå endnu! Men jeg kender det. For saddan hvor er min ryg (og mave) da også bare træls. Århh men jeg giiiiiiiiider ikke. Jeg er jo træt. Og doven.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s