Hvilken slags indlæg er dette?

Dette kunne være et marmeladeindlæg, hvor jeg fortalte om den lækre rabarbermarmelade, jeg lavede forleden, efter Fru Sommers opskrift. Dog med en hel knold ingefær og to hele citroners skal. Hun har ret, det ER verdens bedste rabarbermarmelade. Den kunne godt fortjene sit helt eget indlæg.

Det kunne også være indlægget om nattesøvn. Nattesøvnen, der kom tilbage skulle det hedde så. Eller Barnet der igen blev nemt at putte. Men det ved vi alle, hvordan det går med sådanne indlæg. Nemesis læser med og forpurrer hele lortet dagen efter.

Eller hvad med en pallerammeplantekasseopdatering? Eller noget om al den yoga, jeg slet ikke får lavet? Halsbetændelsen, der ramte mig i stedet? Åh, jeg kunne blive ved. Mit liv er en stor fantastisk fortælling.

Nå, ikke.

Jamen, så lad det bare være indlægget om, hvordan jeg midt i al barselshverdagslummeret lige gik hen og viste mig selv (og et par andre), at jeg stadig er en ildsjæl. Og at, når jeg lige connecter de rigtige tråde oppe i hjernen, sørme godt kan tænke på andet end rugbrødshapsere og kravlekrydsteknikker. Lad os sige, at det vigtige møde inde i byen, havde sat gang i nogle hjul et sted inden i mig. Hjul, der fik dele af min hjerne til at køre igen i fuldt gear. Lad os også sige, at jeg siden har gået rundt med et flabet smil på mine læber og en lidt rankere ryg end før. Endda uden yoga. Og med en million tanker og idéer vrimlende rundt i mit hovede og titusinde sommerfugle i min mave. På grund af dét, der måske bliver til noget sejt samarbejde, hvor jeg kan få lov at tænke kreativt, digitalt, pædagogisk, didaktisk og fremadrettet på én gang. Og så kunne vi jo slutte af med at sige, at I hører nærmere, når jeg hører nærmere.

5 thoughts on “Hvilken slags indlæg er dette?

  1. Uha, det lyder virkelig spændende! Jeg har et bud på hvad det er. Det involvere et forlag…

      • Jo, lad den gerne hænge lidt 😉 Men spændende er det i hvert fald.

        PS: Rettelse til mit indlæg: “det involvereR”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s