Garn unplugged

Vi er på miniferie i Nordjylland, og projektet i mine hænder er en hæklet sommerhat til Ananassen. Jeg ved ikke, om hun egentlig hellere bare vil have garnet unplugged. I hvertfald var det de løse tråde, der trak, da hun skulle prøve størrelsen tidligere i dag. Total Yarn lover, der lige blev født der. You go girl!

20120518-000649.jpg

20120518-002356.jpg

20120518-002525.jpg

Det går går jo sindssygt nemt med sådan en hat for øvrigt. Herligt med små hoveder. De er fantastisk hurtige at dække. Selv med en nål nr. 3.

Ellers er der ikke meget nyt i det nordjyske. Det blæser som altid mere end andre steder. Der er som altid kaffe på kanden og varme kram hvorend vi kommer forbi. Benzinen er billigere, og hummerhalerne ad libitum. Og i morgen skal vi på marked i Sindal. Måske kan jeg i morgen vise Ananas med hat á la Hipstermatic @ Sindal Marked. Vupti vupti hækle hækle…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s