Ny fantastisk work out og hjælp til at blogge videoklip på iPad og iPhone i ét indlæg!

Jeg elsker at blogge fra min iPad eller iPhone, men en af de ting, der har irriteret mig sindssygt ved at gøre det, er at jeg ikke har kunne indsætte videoklip i indlægget, da youtube og andre videokanaler ikke tilbyder en embedded kode på iPad og iPhone. Det gør det noget nær umuligt at lægge et videoklip ind i dine indlæg så.

Men i aften så jeg lyset. Jeg fandt en side, hvor jeg kan generere en kode selv, ved at kopiere videoens URL over. Og det vil jeg da lige dele med jer. Det kunne jo være, der var andre der sad med samme frustration. Siden hedder Tools4Noobs og det er nemmere at bruge den, end det er at klø sig i … øret! Prøv selv.

Grunden til jeg ville finde ud af dette, er fordi jeg sidder her i det nordjyske, uden min MacBook, men med min iPad, og ville uploade en video til jer. For jeg har fundet den perfekte workout nu. Og I skal være med. Jeg har allerede lovet min ven Lars, som gav mig linket til videoen, at vi skal vælte Danmark med denne sport.

Det handler om Walk Dance. Og her er instruktionsvideoen til jer. Genereret på Tools4Noobs og hermed delt videre:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s