Aaaaaahhh….

Dagen i dag har lugtet af hav og palmestrande. Mere end den dag forleden gjorde, hvor jeg rent faktisk stod i havet på en palmestrand. Det var hundepissehamrende koldt, den dag. Men alligevel dejligt. Sådan at stå der i Nordjylland med fødderne i det kolde Kattegat og kigge på palmer.

Og blive varmet op indefra af lyden og synet af disse tre.

Og selv om turen derop var lang. Syv timer, Niller. Man lærer et og andet. Og selv om roadtrips som den var ganske anderledes, dengang bagsædet var børnefrit og bilen lugtfri, så er der alligevel noget helt særligt over at køre netop den tur gennem næsten hele Danmark, for at komme allerøverst op. At komme hjem. Eller en slags hjem, er det vel nærmere efterhånden.

Og ved at tage turen tilbage igen i aftes, i stedet for i dag som først planlagt, så fik vi lige en dag foræret i haven med sommersol, gode venner og vasketøj. Og en roadtrip hjem med to sovende, næsten usynlige børn og en halveret køretid i aftenskumring. Det var næsten lige som dengang roadtrips kun var for os to og Ozzy’s Dreamer.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s