For to børn og en sommer siden

Kender I det, at man går på en gågade og pludselig ser et halvkendt ansigt komme i mod sig? Men der er noget der er anderledes. Og man bliver i tvivl. Og kigger lidt ekstra. For er det nu? Og kan det være? Og nej, det er da ikke. Men jo, det var det.

Det var min gamle kollega og veninde og snakkesøster. Det var hende, der sang gospel på Christiansborg, da vi gik fra blå til rød sidst. Det var hende, der danser mavedans og griner højere end mig, der kom gående der. Det, der var anderledes var hendes mave. Den havde hun ikke sidst, jeg så hende for to børn og en sommer siden.

Og jeg mærkede, at jeg har savnet hende. Og at jeg havde lyst til at holde fast i hende og sætte mig på cafeen ved siden af, og høre alt om hendes liv i de år vi missede.

Det første hun sagde var, at hun læste min blog og at hun nød at følge med. Jeg håber også hun læser dette og vil lade mig følge med den anden vej igen.

Her er mine to børn og en sommer på vej:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s