Ammestop

Så stoppede Anna med at amme. Fire måneder tidligere end Isac. Forskellen ligger blandt andet i, at hun ikke har mælkeallergi og så har hun heller ikke søgt det nær så meget, som Isac gjorde. Måske fordi han ikke brugte sut?

Jeg er godt tilfreds. Det har været skønt at amme igen, og jeg elsker nærheden og roen over det. Men jeg nyder også at være “fri” igen. Amning er jo begrænset til moderen, og det låser en fast. Samtidig giver det ikke meget plads til faderen i hele madbehovet.

Den sidste måneds tid har hun kun ammet en eller to gange om dagen, og ligesom Isac, var morgenamningen den sidste hun slap. Hun har mere eller mindre selv valgt det fra. Der skete for meget andet omkring hende og hun var ikke sulten og tørstig nok til at ville finde roen ved det længere.

Det virker heldigvis til, at Anna går helt fri af fødevareallergierne. Hun elsker mælk i koppen, og yoghurt, omend hun kommer til at gylpe en del af det, og der er ikke nogen synlige tegn på, at hun ikke kan tåle det. Med Isac var det jo kontant afregning ved kasse 1 med opsvulmede kinder og mund. Også det er en lettelse af de store.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s