Oh’ Brother

Jeg impulsshoppede for vildt forleden, hvor Christina havde linket til sin DBA-annonce med hendes Brother NV30 (symaskine). Pludselig fandt jeg mig selv i hendes kommentarfelt, hvor jeg skrev, at den ville jeg da godt købe.

Eh what?

Og vi skulle da alligevel forbi Odense på vejen hjem fra Jylland, så kunne vi lige hente den på vejen.

Eh ja?

Og prutte prutte om prisen. Frisk i en fart, det var jeg skam.

Eh nå!

Ok, så sad jeg der i sommerhuset ved Vesterhavet og fik kolde fødder. For det var godt nok mange penge, jeg lige havde brugt der på en chokoladekiks-og-en-kop-kaffes tid. Og jeg var jo egentlig glad nok for min Pfaff 1142. Ikke noget fancy der, men en god stabil maskine for sådan en rookie som mig. Og Christina er jo alt andet end en rookie, right? Jeps, det er hende den ene halvdel af Centilong og med e-bogen og det hele. Og den må jeg jo for øvrigt også ud og have købt nu.

Kunne jeg overhovedet styre hendes aflagte maskiner? Hun er jo for vild den pige. Hun kan sit shit på sådan en maskine, og jeg kan ikke helt så meget shit. Begyndershit kan vi vel kalde det. Men hun er så sirlig og ordentlig og det sødeste sødeste menneske. Og jeg vidste bare, at hvis jeg købte hendes maskine, så ville jeg gøre et godt køb. Det vidste jeg bare. For hun passer på sine ting og hun er kvalitetsbevidst. Måske håbede jeg endda, at lidt af hendes shit kunne smitte af på mit, hvis jeg sad ved hendes maskine.

Nå, men nu har jeg prøvet den. And I ain’t going back. Den er så lækker. Og jeg føler mig så god til at sy, når jeg sidder ved den. Den kan alt muligt med mønstre og knappehuller og jeg skal gi’ dig. Altså, der er noget med symaskiner. De står ligesom bare der og lyser og lover kreativitet og skønne rober i massevis. Ikke?

Og Pfaffen? Den er nu til salg. Vil du købe den?

One thought on “Oh’ Brother

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s