Rød vintagekjole til salg

Jeg er blevet forelsket i en netshop. Og jeg har købt en kjole der. En rød kjole. Med dotter! Og den er så fin og virkelig virkelig lækker i stoffet, som er ren bomuld. Men den er lige en tand for stor. Jeg købte den i str. 18, og vil gerne bytte den til en str. 16. Nu tænker jeg så, at det kunne jo være, at en af jer derude ville købe den i stedet for, at jeg skulle til at sende den helt tilbage til England. Den ser sådan her ud i butikken:

Og sådan her på mig:  (og det er så nu, jeg dør en lille smule af forlegenhed over at vise et full body billede af mig selv på bloggen)

Julie købte den jeg vil have i stedet. En størrelse mindre, der giver mig den fineste barm og talje (hvis jeg selv skal sige det, og det tør jeg trods alt godt, selv om jeg stadig rødmer):

Kan I ikke også godt se, at jeg har det meget sjovere i den? At Ananassen så sidder og skriger i baggrunden, det bør I lige se bort fra. Hun er bare misundelig, den lille finke.

Så, har du en lidt større barm end jeg, så er den perfekt til dig. Den røde altså. Og ellers kan du selv shoppe løs i Lady V London. De laver kun 100 styk af hver kjole, så du har chancen for at få den fineste kjole for bare, og hold nu fast, 40 pund (372 kr.)! Endda helt ned til 30 pund for nogle af kjolerne!

Derfor sælger jeg også min til dig til en total fordelagtig pris. Skal vi sige 300 kr inklusiv porto? Skriv til mig på min mail, hvis du er interesseret. Den er stadig mærket og har aldrig været brugt. Jeg modtog den med posten i mandags. Lørdag sender jeg den tilbage, hvis den ikke bliver solgt. Så kan jeg stadig nå at få returretten på den.

11 thoughts on “Rød vintagekjole til salg

 1. Må jeg bare have lov at sige at du ser brand godt ud i full body 🙂 Hvis det var min størrelse, var den solgt ! Men i stedet har jeg bestilt en selv 🙂 Fantastisk shop!

  • Tak tak…aiiih, Mette, så skulle vi have bestilt sammen. jeg har også lige bestilt. Jeg glæder mig til at se, hvad du får hjem 🙂

   • Jeg bestilte den sorte med hvide prikker 🙂 Ja, det skulle vi, men det må vi bare gøre næste gang 🙂

 2. Nummer to dér klæder dig rigtig godt! En skam Julie nappede den først. Og så må jeg vist lige ind og lure på nogle kjoler….

  • Jeps! Virkelig en skam. Det var lige før, at den på forunderlig vis var blevet væk. Men, nu har jeg i stedet bestilt en til mig selv også. Så har vi venindekjoler. Det vil Julie nok være rigtig glad for 🙂

 3. Arjmen altså. Nu er jeg jo også forelsket i den webshop. Og bliver nødt til at købe mindst én kjole. Uden at have nogle penge. Suk altså. Men nøj, hvor er de fine.
  Og hvor ser du godt ud i full body! I begge kjoler endda, men er enig med dig (og de andre) i, at toeren klæder dig allerbedst.

 4. Må … ikke … shoppe … mere…. må … ikke … *argh*! *dybe vejrtrækninger* Fokuser på noget andet Synne P. Foookus!

  P.s. Jeg synes nu heller ikke der er den mindste ting at skamme sig over, eller rødme over.
  Overhovedet.
  Smuksak!

 5. Hvor er de flotte. Vil straks købe en kjole derfra. Men hvilken str mon..? Hvilken str er du, hvis jeg må vær så fræk at spørge. Tænke at jeg måske er en 16 som dig, men hvad svarer det til?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s