Så er kjolen solgt!

Til en af de mest ærlige, humoristiske og åbenhjertige bloggere, jeg kender. Måske skriver hun selv om det. Måske ikke. Men jeg er faktisk rigtig glad for, at det er netop hende, der skal flashe rødt og sætte prikkerne over i’erne.

Jeg håber, du bliver glad for kjolen!

Og se så lige i stedet nogle dejlige solsko, jeg fandt i går til en hund: 

Billede

Nu må det da blive solskin snart. Hva’?

5 thoughts on “Så er kjolen solgt!

   • Jaa.. jeg sidder lige og kigger på siden.
    Jeg er lige ved at bestille en fin brun/prikket en fra plus-size kategorien..
    Er bare SÅ bange for størrelserne. Min amme-barm er jo stor – så overvejer 18, men min talje er slet ikke så stor, men den kan vel spændes ind – men mon min hofte kan klemme sig ind, men det er vel et mindre problem i sådan en “swing” kjole ? Arrgh altså

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s