Kalder alle trailer moms

Vi har simpelthen købt en trailer. En cykeltrailer. Jeg fandt en på DBA, som var vældig billig og næsten ikke brugt. Og jeg synes det er ret smart, det der med at kunne fragte to børn på samme tid uden at bruge benzin og uden at skulle høre på jammer over, at den ene er træt i benene.

Men er der nogen af jer, der ved hvordan man skal forholde sig til æggeskaller på hovederne af ungerne, når de sidder i sådan en karet? Jeg tænker, at de er frygtelig ukvemme at sidde med i et sæde, og at de jo er både spændt fast og pakket ret godt ind. Men hvad gør I andre trailer moms? De lidt dyrere og fangsiere ladmoms, må også gerne svare. Det er vel lidt same shit, different wrapping, so to speak.

I dag tog vi den ud for en test drive, og det var den rene fest. Der blev hygget og krammet bagi, og råbt “Mor har muller, Mor har muller…”, når det gik op af bakke og “Hva’ ska’ vi ha’? Is hver dag!”, når det gik ned. Ja, vi har gode sunde slogans her i huset.

Og nu også en trailer. Og det endda lige som vores meget blå Ford Focus med jydekrog tog til de evige Fords marker i himlen med en totalskade efter et indbrud på mandens arbejde. Jeg er ikke sikker på, at den nye vogn er SÅ meget billigere i benzin. For hva’ ska’ vi ha’? IS HVER DAG!

3 thoughts on “Kalder alle trailer moms

  1. Hjelm er godt.
    Men… mine børn har kun cykelhjelm på, når de er på egne cykler eller bag på min. Når vi kører med ladcyklen har de ikke hjelm på. Cykelhjelm er jo ellers en af mine kæpheste, men her har jeg slækket på det, og det er der sikkert nogen, der undrer sig over.
    En ladcykel vælter ikke sådan lige med det samme og lagt de største uheld sker på en almindelig cykel.

  2. Jeg købte for nylig en stråhat. Tanken var, at jeg skulle have den på, når jeg sidder i min dækstol i haven. Men der er ikke rigtig plads til noget, der stikker ud bagtil, når jeg sidder i min dækstol. Er det et lignende problem, der får dig til at skrive, at hjelme er ukvemme, når man sidder i et sæde? Mine børn har altid cykelhjelme på. Jeg føler mig ikke som den sikre trafikant, der selvfølgelig undgår uheld, når jeg tumler rundt i Slangerup og omegn. Der er ikke noget sæde i vejen, når mine børn sidder i ladcyklen. Og de er ikke pakket ind i noget. Andet end i meget varmt tøj, når det er vinter!

  3. Jeg er også på hjelm. Har ingen trailer/ladcykel, og heller ingen børn til den – men børns hovedet er vel lige sårbare hvadenten de sidder bag på en cykel eller i en vogn? Og bilerne kører vel heller ikke hverken mere eller mindre udenom?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s