Liker-lodtrækning

Forleden fik jeg en gave af en meget kær veninde, som selv har en dreng på alder med Ananassen. Hun havde for nyligt været i Paris og havde der købt nogle emaljerede suttesnorsklemmer med hjem til mig som gave. Tre af dem er allerede taget i brug:

Og den sidste ligger her ved siden af mig nu og venter på, at du måske har lyst til at vinde den:

Jeg vil jo mene, at den både kan bruges til en dreng og en pige, men det vil jeg lade dig afgøre. Hvis du vil have muligheden for at vinde den, skal du hoppe over på min Facebookside og trykke LIKE på billedet af sutten, og så er du med.

Så lover jeg, at den næste give away er mindre småbørnsforældre-minded og mere målrettet mod jer, der rent faktisk har mulighed for at drikke noget, mens det er varmt.

6 thoughts on “Liker-lodtrækning

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s