Et træ for dit evige venskab? Deal!

Jeg har svoret evigt venskab i dag for et træ. Julie har betroet mig det ene af sine to kastanjetræer, og jeg har købt et par gule sko til hende, og så er man jo nødt til lige at mødes. Og det samme måtte vores mænd. Julie og jeg har mødtes flere gange, men det var første gang at mændene skulle påtvinges vores venskab. De afsluttede aftenen med at dele Star Trek Starcraft ID og sige: “Vi ses i cyber space“.

Yep! Fire nørder, et kastanjetræ og en gang pasta var det der skulle til. Evigt venskab du. Træer gør det ved folk, siger Julie.

Og hele dagen har Skrupsakken og jeg gået og holdt øje med hans taler-med-piger-hjerne. For det var vigtigt, at den ikke blev væk igen i aften. Det gjorde den heldigvis ikke, og han og Agnes fandt lige hinanden og legede så hjerteligt hele aftenen. Der er kun to måneder mellem dem, og jeg kan huske Julie fra min gamle Netdoktormødregruppe, da jeg lige havde fået ham og sad helt derovre i New York. Nu sidder vi her og prøv lige at se nogle lækre unger vi har fået til at vokse siden da:

Og nu er det så mit ansvar at tage mig af vores fælles samspilsramte plejebarn, kastanjen, som Skrupsakken har døbt Frederik. Jeg skal gøre mit bedste, I pwomise Julie!

4 thoughts on “Et træ for dit evige venskab? Deal!

  1. Pingback: Velkommen til Frederiks Corner | Fra hoved til pen

  2. Pingback: Hit and run på Nordjylland | Fra hoved til pen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s