Det’ fandme genialt tænkt

Det er, når jeg ser sådan et stykke legetøj her fra Fisher Price, at jeg ærgrer mig over, at jeg ikke selv fandt på det før dem.

20120719-204935.jpg

App’en er Moobaa, som er små dyreillustrationer af Pia Olsen. Ananassen æææælsker den! Især koen og elefanten.

Og nej, jeg får ikke en disse af hverken Fisher Price eller Pia for at skrive dette. Desværre. Gad jeg ellers godt.

4 thoughts on “Det’ fandme genialt tænkt

  1. Smart! Sådan en skal Rumpen måske ønske sig i fødselsdagsgave… App’en har han, og han er flad af grin hver gang fuglen pipper?! Men så har han også en ærgelig tendens til at ville bide i min iPhone, og her tænker jeg at Fisher Price måske er lidt mere holdbar i fht. bidemærker. På den anden side synes jeg bare, at mine unger lige så godt kan lære at passe godt på ting, der kan gå i stykker eller som de kan gå i stykker af. Det gik ok med Troldetøsen, men Rumpen er vist af en lidt anden støbning, der ikke tager et nej for et nej.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s