And we’re back!

Af en eller anden grund har dette indlæg ligget færdigskrevet et par dage på min computer i et åbent vindue. Jeg får det ikke lige skrevet færdigt og udgivet. Måske fordi det oser langt væk af den slags indlæg, der er nødvendige for at få gang i en ferielukket blog igen. Et opsamlingsindlæg, der skal fortælle, at ferien har været god og nu er man tilbage igen.

Well, jeg er tilbage. Bloggen er åben og hverdagen banker på døren. Ligesom mange andre bloggere, så har billedspammen på Instagram taget over, der hvor ordene på bloggen slap op. Men kort fortalt, så har vi sovet i telt i haven, hoppet i sprinklerstråler, renset havemøbler, både været og haft besøg, spist ærter, jordbær og hindbær fra haven og is fra fryseren. Og vi har bygget en ny sandkasse til børnene. Byggevejledningen fandt vi her og så forstørrede vi den bare til vores ønskede mål.

Vi har hygget, skændtes, krammet, vrisset, puttet, nusset, råbt lidt, grinet en masse og testet og sat nye grænser. Børnehaveferie betyder blandt andet, at man lærer at tale i lavere decibel og at man ikke konstant har underholdning stående ved siden af sig. Det betyder også, at man kan blive lidt ekstra forkælet. Vi har fx (næsten) spist is hver dag og i hvert fald sukker!

Ananassen står helst op nu. Går lidt og slipper gerne sikker støtte. Det koster knubs og sejrssmil. Hun er i alt. Det koster potteplanter, vinflasker og et konstant vågent forældreøje. Og så er hun også er begyndt at ville kysse. Her er det nabodrengen, der får lidt kærlighed.

Om under en uge skal hun starte i vuggestue. Så er hun ti måneder gammel. Det bliver godt for hende, tror jeg. Men jeg kan ikke helt finde glæden i det. Det er der mange grunde til, men skal vi ikke bare konkludere, at det fylder en del i mit hoved og hjerte for tiden? På den lidt triste måde. Og det har selvfølgelig også været en del af denne ferie. Sådan er det jo, når en barsel bliver afløst af en ferie. Symbiosen slutter og hverdagen tager over. Jeg frygter morgenerne især. Lige nu er der ro på og alle får set alle og vi får snakket og spist sammen. Det er jeg spændt på, om vi har tid, overskud og energi til om en måned.

Men i dag er det den sidste officielle feriedag for os alle. Så jeg har slet ikke tid til at sidde her og stoppe filtrerede billeder ind i et ligegyldigt come back indlæg. Solen skinner udenfor og dagens afsnit af Emil fra Lønneberg a.k.a. børnepause er snart slut. Der skal males profiler til vores nye plankeværk, der skal sælges gammelt havebord og indkøbes ny (måske) og der skal hygges og nydes. Eller skulle man tage en tur til Malmø i stedet?

Kan du også have en dejlig søndag derude, hvad end du beslutter dig for at gøre med den.

2 thoughts on “And we’re back!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s