Ved I, hvad jeg elsker?

Jeg elsker, at vi er den slags mennesker, der havde planlagt at bruge dagen på at finde havemøbler i Bilka og male profiler til et plankeværk og valgte at tage på hyggetur til Malmø i stedet.

20120729-204856.jpg

Jeg elsker, at vi pakker bilen med børn og diverse, kører, for to minutter efter at køre tilbage igen, for lige at høre naboen, om vi må tage hendes femårige datter med ud af landet for en dag. Bare fordi, det kunne være hyggeligt, at have et barn mere med!?

20120729-210532.jpg

Jeg elsker, at vi går rundt i Malmøs gader i småbyger og leger på legepladser og metrostationer og tænder lys i kirker i stedet for at shoppe, som ellers var en del af formålet med turen.

20120729-205445.jpg

Jeg elsker, at vi har tre børn med, som bare følger det uplanlagte med glæde og leg. Og som finder sig i småregn, junkfood og logistikforvirring af den simple grund, at vi er i Sverige, og det er for fedt!

20120729-205112.jpg

Jeg elsker, at jeg har en mand, som automatisk tænker mine halve tanker færdige i lynbleskiftet i bagagerummet på rastepladsen før Øresund, så den obligatoriske lort-to-minutter-efter-afgang blev efterladt i Sverige, hvor den i øvrigt også var produceret.

20120729-211946.jpg

Jeg elsker, at vi ikke altid når de ting vi skal, men at vi så i stedet når noget andet, der nogen gange giver så meget mere mening.

20120729-204804.jpg

One thought on “Ved I, hvad jeg elsker?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s