#Klumpihalsen

Dette syn gav mig en klump i halsen. Af mange grunde.

Af taknemmelighed over at de havde gjort sig umage for at få os til at føle os velkomne. Det er en særlig dag og det mærkede man også fra pædagogernes side.

Af deja vu tilbage til den dag Skrupsakken havde sin første dag på samme sted. Også det var en særlig dag. Vi var tilbage i Danmark og vuggestuelivet var en af de ting ved det danske system, jeg havde savnet mest. Underligt nok. Jeg kan den dag i dag stadig få kuldegys af glæde over at kunne cykle hjem i regnvejret med en glad børnehavedreng på cyklen. Det er meget dansk i min verden.

Af reality check! Nu er det nu. Nu skal hun ikke længere kun være vores. Men også deres. Deres lille Blå Giraf. En lille pige i en stor vuggestue.

2 thoughts on “#Klumpihalsen

  1. Vuggestue og børnehave er bare SÅ hyggeligt. Har selv kun gode minder fra institutionslivet. Men nøj, hvor kan sådan et lille barn pludselig godt se meget lille ud – på trods af hun nu pludselig er meget stor og har sit eget rum hos de blå giraffer. Jeg håber I alle sammen bliver ligeså glade for det som det hyggelige blå skilt lægger op til 🙂

    Men jeg tror aldrig jeg kommer til at overleve at skulle aflevere Nye Baby i vuggestue! Måske man bare skulle blive permanent hjemmegående?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s