Ti måneder….i går!

Er det sådan, det er med barn nummer to? At man altid er en dag for sent på den.

Nå, men i går var det ti måneder siden, at vi tvang Ananassen ud i denne verden. Siden har vi ikke kunne tvinge hende til ret meget. Hun er en viljefast pige, som ikke sådan lige lader sig hundse med. Heller ikke af en noget større Skrupsak. Men hun lader ham gerne bære sig rundt på hænder og fødder. Og han føler sig vist noget kun større og stærkere på den konto, så det er en slags win/win situation, de har kørende der.

Ellers må balance være nøgleordet for denne måned. Noget med at finde balancen på benene, når man står helt stille og giver slip. Den balance går det helt pænt med.

Vi skal også finde balancen mellem hjemme og institutionen nu. Hun startede i onsdags og i dag, skal hun have sin første alenedag der. Bare en times tid, men alligevel. Alene.

Om lidt skal jeg finde balancen mellem arbejdsliv og hjemmeliv frem igen. Den ligger gemt derinde bagerst i hovedet et sted, og jeg skal nok finde den. Det er jeg sikker på. Men den skal nok lige smøres lidt og trænes op igen. Lige nu er den blokeret lidt af den store klump der sidder i min hals. Mon ikke den forsvinder snart også?

Og så ugens optur, som slet ikke har noget med balance eller barselsstop at gøre, men derimod handler om noget så simpelt som retail therapy. Vi fik solgt vores gamle havebord fra Silvan, som vi købte da vi flyttede ind i huset for tre år siden. Det var faktisk vores første og eneste møbel de første tre uger, da vores container ikke kom hjem før fra USA. Heldigvis var det rigtig godt vejr, de uger, så vi boede mere eller mindre på terrassen. Det blev solgt igennem DBA forleden aften, til det sødeste hippiepar inde fra Brønshøj. Helt unge var de og lige på kanten til at skulle etablere sig sådan for alvor. Med villalejlighed, babytanker og havebord. Hun hviskede endda til mig, at hun også gerne vil have en datter, der hedder Anna engang…tihi… Jeg sagde jo, de var søde! Og vilde med hjertet i bordet. Total livstilsfoto, jeg der havde smidt på annoncen. Jeg kan mit shit på DBA!

2100 kr. fik vi for det. De pruttede ikke engang om prisen. Jeps, meget søde, ikk?

Så tog jeg i Bilka i forgårs aftes. Vidste du at de først lukker kl. 22? Det er jo sindssygt. Men dejligt den dag. For så kunne jeg daffe afsted efter putning kl. 19 og have god tid til at kigge på deres havemøbeludsalg. Og vupti vupti, kom jeg lige hjem med et spritnyt granit og jern bord og otte stole til 3500 kr. Efter et hurtigt tjek på nettet, var det et sæt til 15500 kr i vejledende pris. Damn, jeg er en krejler og hold nu kæft det var sjovt! Jeg var total høj bagefter. “I må have en sætpris for de stole? Jeg skal vel ikke give 529 for dem, når jeg køber otte? Ja, 300 lyder helt klart bedre.” og “3900 siger du? Hvis vi siger 3500, så tager jeg det.” I skulle have hørt mig, det var helt tossi!

Så nu kommer der et bord i dag. Og otte stole. Og jeg synes det er intet mindre end fantastisk. Når man modregner salget på det gamle, så har jeg kun givet 1400 for hele sættet. Sådan noget kan jeg li’! Retail therapy, når det er allerbedst.

One thought on “Ti måneder….i går!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s