Årets første lærermøde og en ny taske rigere

Jeg startede på job i dag. Nuff said!

Lad mig i stedet vise jer, hvad jeg fik hæklet på de to timer, hvor jeg sad i mødelokalet og hørte om samspil og relationer, mens mit barn blev passet af nogen andre (jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke nød at have hænderne fri et par timer):

Ja, den er lyserød vil nogen måske mene. Men i virkeligheden er den mere sådan sart rosa, og hvad kan jeg sige? Jeg er bare blevet mere pink/rosa siden jeg er blevet mor til en pige. There I said it! Men jeg bliver ALDRIG babylyserød, ‘kay?

Læderhåndtagene er fra en gammel taske, jeg havde liggende, som jeg alligevel aldrig vil få brugt igen. Dem har jeg monteret herhjemme i aften. Det hele tog vel omtrendt tre timer i alt. Og 75 kr. for et nøgle garn. Ingen opskrift, bare en oval bund og så opad indtil jeg ikke havde mere garn. I like!

5 thoughts on “Årets første lærermøde og en ny taske rigere

  1. Pingback: DIY på Zpagettitaske med læderrem | Fra hoved til pen

  2. Var det muligt du ville skrive højde og bredde på tasken, da det er lidt svært at vurdere. Flot taske ;o)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s