En gave til mig selv

Jeg har givet mig selv en tidlig fødselsdagsgave. Det har længe været min drøm at blive bedre til at sy og til at bruge min maskine og alle dens fine funktioner. Måske endda sy noget tøj til mig selv og ungerne? Og nu har jeg fået muligheden. For Line havde en plads på sit onsdagshold på Syskolen og jeg har lige modtaget en mail fra hende om, at den plads er min, hvis jeg vil have den! Om jeg vil? Der er ventelister til de hold, fordi de er så populære og endelig blev det min tur. Line er den jeg kender, der ved allermest om at sy, og jeg kender ellers nogle skrappe damer i den kategori, som jeg i den grad også ser op til, når det kommer til at zigzagge sig kreativt. For ikke at tale om dejlige Astrid! Alt den kvinde laver er jo bare så ordentligt og gennemført.

Så den 5. september skal jeg troppe op med min Brother under armen, og så skal I se løjer. Aaiiih, jeg glæder mig simpelthen så meget. Tænk, en hel aften hveranden uge, hvor det kun handler om at skabe og være i ét med det man har i hænderne. Det bliver fantastisk!

4 thoughts on “En gave til mig selv

  1. Maaaand hvor er jeg misundelig. Jeg har sådan en dims som er så fancy den kan garanteret også vaske op..
    Jeg glæder mig til at se hvad du får lært!!

  2. Årh, hvor bliver det dejligt, AB – og hvor er du sød! Ja, det var da vist en tidlig fødselsdagsgave – men du fortjener den. 🙂 Glæder mig til at se, hvad du får skabt!

  3. Sådan AB, du fortjener det. Og hep for dig, som med to børn, hverdag netop vendt tilbage og alt det andet du også formår, sørger for at gøre noget godt for dig selv. Du er et forbillede på, at et familieliv er lige præcis det, man gør det til.

  4. Yeeees, sådan. Eneste klage jeg har er, at du ikke er startet på MIT hold, tirsdagsholdet ;).
    Glæder mig til, at se hvad du får kreeret :).

    Velkommen til syskolen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s