Jeg er bange for, at du dømmer mig, når jeg fortæller

 • at jeg har rengøringskone
 • at jeg bor i nybygget parcelhus i provinsen
 • at jeg er skolelærer
 • at jeg er lykkeligt gift
 • at jeg vejer over 80 kilo
 • at jeg elsker min bøgehæk
 • at jeg ikke kan leve uden brød
 • at jeg drømmer om mere end “bare” at være lærer
 • at jeg elsker USA
 • at jeg ikke ved halvdelen af det, jeg lader som om jeg gør
 • at jeg ikke skrev fem andre punkter på denne liste, som jeg ikke har skrevet på, fordi jeg er bange for du dømmer mig

15 thoughts on “Jeg er bange for, at du dømmer mig, når jeg fortæller

 1. Er hun god, din rengøringskone? Jeg har altid drømt om at få en rengøringskone. Er du virkelig bange for, at jeg dømmer dig? Hm. Altså hvem ved egentlig, hvad de taler om? Min mand gør det i hvert fald sjældent:-)

  • Ja, hun er skøn. Faktisk er det et par, der kommer sammen. Det har de selv valgt. Jeg ELSKER at slippe for at gøre rent. det er de bedste penge, jeg giver ud. Seriøst. Man slipper for så meget ævl. kævl og ballade på den konto.
   Og selvfølgelig tror jeg du dømmer mig. Gør vi ikke alle det? På et eller andet niveau. Og for forskellige ting. De ting man frygter, at andre dømmer en for, er jo ofte de ting man selv har fordomme overfor. Man er jo sin egen værste dommer ofte, desværre.

  • At veje over 80 kilo? Det tror jeg alligevel ikke, der mange der drømme rom Khanh 🙂
   Og nogen ville synes, a det at bo i provinsen i et nybygget parcelhus ville være noget nær døden.
   Spørgsmålet er vel, hvem vi er mest bange for der dømmer os?

 2. Jeg dømmer dig til at være en ret almindelig voksen kvinde og mor.

  – og jeg ved at for mig selv, ville ordet “almindelig” være lige præcis dét, jeg frygtede at blive dømt som. Også selvom jeg ved, at det er sandt.

 3. Det er egentligt sært at man gerne helst ville nøjes med at vise de smarte og seje punkter. At det er lidt for kedeligt hvis man ikke er spændende, fantastisk og speciel.
  Men det er jo det du er – også på grund af den liste. Men det hele hører jo med..

  Hvornår dømmer du?

 4. Jeg dømmer dig helt sikkert! Men hey! Velkommen i klubben. Jeg kunne da selv skrive en nogenlunde tilsvarende liste – og er helt klart nødt til at finde en rengøringskone – og en havemand, som kan klippe min forvildede ligusterhæk.

  Så længe vi selv har det godt med at bo og leve midt i det vi og andre selv fordømmer, så…

 5. Hvor er det godt skrevet. Rart at læse indlæg som ikke altid er om det perfekte i livet eller hvad der er blevet bedrevet! Jeg synes det er dejligt at læse et indlæg og tænke “Hey, hun er da ligesom mig, med samme problemer og tanker” i stedet for at sidde med en følelse af “godt de ikke kan se mig og mit hjem, for det der kan jeg da slet ikke hamle op med!”
  :o) Karina

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s