Når jeg bliver gammel

…så vil jeg også smide mig på en sofa og tage en mormor midt i hipsterens højborg Joe & the Juice.

Hun var sød og svensk, og egentlig et rigtig god billede på, hvor gammel jeg føler mig, når jeg sidder i selvsamme juicebars loungesofaer. Og det var endda selv om en de otterårige drenge bag disken flirtede helt professionelt med både min gravide veninde og jeg i dag.

3 thoughts on “Når jeg bliver gammel

  1. Hahaha, genialt billede! Jeg har selv samme følelse, når jeg er på joe og co. Jeg overvejer nogle gange, om de holder fælles firmafester med Agnes cupcakes, personalet virker umiddelbart jævnaldrende, omkring konfirmations modne 🙂 jeg troede sådan set, unge mennesker i dag skulle være mindst 13, for at kunne arbejde…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s