Tadaaaaah….

Den 28. august kan du få del i noget, der betyder sindssygt meget for mig. Et fællesskab, som har blomstret og båret frugt og måske endda kastet frø til mere.

Den 28. august udkommer vores første udgave af et online MAGASIN, som er lavet af en gruppe kvindelige bloggere, deriblandt jeg selv. I tre år har jeg kendt disse vidunderlige kvinder og om under en uge, vil vi delagtige gøre jer lidt i al den mangfoldighed, vi tilsammen udgør. Vi er på mange måder forskellige, og alligevel er der en eller anden form for fællesnævner. Måske lyser den igennem i dette MAGASIN, så vi også selv for første gang bliver bevidste om den.

Jeg skriver blandt andet om det at tegne med sit barn og giver dig nogle gode råd med på vejen. Og så kan du læse lidt om, hvad jeg går og drømmer om at blive, når jeg bliver stor.

Så kig ind her på bloggen, eller ved Lis, Trine, Sidsel, Astrid, Frk. Fryd, Julie, Cristine eller en af de andre 9 fantastiske bloggere, (som jeg løbende vil linke til i dette indlæg, som de skriver teasere til magasinet) den 28. august og hent et direkte link til vores gave til dig. Vores allerførste online MAGASIN.

Billedet er tage af Sidsel fra Spagat og Anne fra Undreland, som selvfølgelig også er med på galejen.

6 thoughts on “Tadaaaaah….

  1. Pingback: Godt nyt | Om livet i al almindelighed

  2. Pingback: Har du hørt det ???? « Frk. Fryd

  3. Pingback: Tålmodighed… | Fra hoved til pen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s