13 thoughts on “Woooohooooooooo…..

  • Tusind tusind tak! Det er dejligt at høre, at du kan lide det. Del det endelig med dem du har lyst til. Det er en del af eksperimentet. Ats e, hvor langt vi kan nå ud ved hjælp af de digitale medier.

 1. Tillykke! Har modtaget det og glæder mig til at nærlæse det efter putning af troldeunge;)
  Jeg hepper på din drøm om billedsprogundervisning. Det giver så meget mening! Tror jeg ville have været et helt andet sted, hvis det var opfundet dengang jeg gik i skole. Tror du, du kan nå at få det ud inden mit dyrebareste starter i skole næste år?!!!
  Sig til hvis du skal have hjælp er heppes mere på:)
  Endnu engang tilykke med det.
  Katrine – endnu en blogger:)

  • Tak Katrine! Hvor er det dejligt at læse, at du bakker op om min drøm. Jeg skal se hvad jeg kan gøre inden næste år! Og hep endelig! I alle retninger. Spread the love.

 2. Det er virkelig et godt initiativ, og jeg glæder mig til at læse det. Desværre synes jeg, at opløsningen er lidt lav til at læse det på iPad (nr. 2 – så det er ikke retina-skærm). Selvfølgelig kan jeg hente det på computeren, downloade det osv. men det er bare ret omstændigt. Har I mon mulighed for at lave det som en pdf der kan hentes direkte ned i iBooks eller sådan noget i fremtiden?

  • Fedt, at du kan lide initiativet! Glæder mig til at høre, hvad du synes om indholdet.
   Inde på vores Facebookside kan du se en vejledning til, hvordan du henter det ned som pdf. Jeg sidder desværre på mobilen nu, så jeg kan ikke copy/paste den til dig, men søg på blogish på FB, så ligger den som andet indlæg på siden.

   • Jeg har set det, men det kræver stadig, at jeg skal bruge computeren for at få optimal læsekvalitet på iPad’en. Hvis I lavede linket som en pdf, kunne man hente det direkte i iBooks uden at skulle forbi computeren først. 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s