Waiting for the bus

Ved I hvad? Jeg synes de digitale medier er fantastiske (surprise!). De gør det fx muligt for os at udgive vores eget magasin, bare fordi vi har lyst. Og nej, @tveskov, det skal ikke printes ud på papir. Siden hvornår har det været fedt at gå tilbage?

De digitale medier gør det også muligt for mig at sidde her nu, og blogge. Mens mine niendeklasseelever sidder opslugte i at skrive deres halve times fokusessay. Et essay, der i øvrigt også er udsprunget af de digitale medier. De arbejder nemlig med et billede lånt fra O’Mannes Instagramkonto (med tilladelse). Så nu venter de på bussen sammen med Anne og Linus. Og sveder lidt imens.

20120831-083936.jpg

Jeg er for øvrigt også at finde på Instagram under navnet ‘annbirthe’. Come visit!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s