Gode nyheder!

Kære syvende, jeg vil gerne lige dele en nyhed med jer“, sagde jeg for 40 minutter siden med en klump i halsen. “I kender hende ikke, men i dag er der en jeg kender, der har vundet over kræften. Og da jeg lige har læst beskeden nu, er det jer, der må dele den med mig. For deles skal den. Og jeg er simpelthen så glad indeni og udenpå lige nu, at jeg ikke kan lade være med at sige det højt til nogen.

Hvad gjorde de? Hvad sagde de?

De klappede! For hende. Og den kamp hun vandt. Helt spontant klappede de allesammen. Og smilede med mig.

Det er nutidens unge. Og jeg kan godt rigtig godt li’ dem!

5 thoughts on “Gode nyheder!

  1. Det indlæg havde jeg bare SÅ meget brug for at læse.
    Da du postede det på FB stod det lige ovenover en anden nær vens status.. Hun er på vej til kemo nr. to og hun er så bange.. Det er vi andre også. Men kampen kan godt vindes!!
    Det var godt at blive mindet om!! TAK

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s