Flere gode nyheder!

Jeg har hørt i dag, at fra år 2015 er det igen muligt at være ordblind. En diagnose der ellers er blevet slettet fra oven, og som derfor ikke længere eksisterer i flere kommuner i Danmark. Det er billigere sådan. Det må I forstå. Men nu er den tilbage. Eller det vil sige. Om tre år er den tilbage.

Så skal vi bare lige have tiden til at gå indtil da. Og håbe på, at der ikke dukker nogen op i butikken, med så stærke læse- og skrivevanskeligheder, at de ikke får noget ud af den almindelige faglige støtte i undervisningen. Herregud, det er kun tre år. Det går nok. Hvor mange børn er der på en årgang i hele Danmark? Gange tre. Og vi kan jo være heldige, at det er nogle gode årgange. Det tror jeg bestemt det er. Og små årgange…nå nej, men gode, det er de helt sikkert.

Men fra 2015 folkens! Så bliver det igen en fest at være ordblind! Aaaah, det føles godt at være tilbage på skolebænken på læsevejlederuddannelsen, når man kan starte med SÅ gode nyheder.

Disclaimer: Der kan i ovenstående tekst forekomme elementer af ironi, som dækker over den store frustration, det til tider kan være som lærer at være ude af stand til at give en elev den fornødne hjælp han/hun fortjener for at kunne få et rigt og kvalitativt skoleliv. Hvis du skulle være i tvivl.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s