DSB flipbook

Jeg sidder i toget på vej mod Århus. Det er i dag, at jeg skal finde på noget klogt at sige om Graphic Novels og deres plads på landets biblioteker. Og det sidder jeg lige og finpudser lidt på, mens Danmark passerer forbi udenfor vinduet. Det er egentlig en skøn måde at arbejde på. Med sådan et levende billede ved sin side. En slags hurtigbladet Graphic Novel. Sekvens efter sekvens efter sekvens…

Sommerfuglene i min mave bliver flittigt holdt nede af den optursfølelse, der stadig sidder og fylder efter gårsdagens forældremøde. At være en del af et godt og solidt lærerteam fyldt med humor og professionalisme, som jeg er lige nu. Det giver mig en arbejdsglæde, som jeg lige har skulle lede lidt ekstra efter, da min barsel sluttede. Jeg tror, jeg genfandt den for alvor i aftes. Og forleden, da jeg gik grinende hjem fra arbejde. Det gør ikke noget, at mit arbejde også er sjovt. Det er faktisk helt ok med mig.

Og mit job på ARoS i dag. Det giver mig sommerfugle i maven, fordi jeg altid har den der naturlige følelse af at skulle præstere. At skulle huske ting. At skulle kunne formulere mig godt. Måske endda være lidt sjov og underholdende. Jeg er den sidste der skal på efter en lang dags kursusoplæg om børn og kunst. Så jeg finpudser lige lidt mere og øver mig. Mens DSB’s flipbook bladrer videre ved min side.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s