Nyt fedt børnetøjsmærke på markedet!

Jeg reklamerer ikke meget her på bloggen, da det ikke er min førsteprioritet med den. Men nu kommer der altså en reklame, for når der kommer et produkt forbi, som jeg personligt gerne selv vil støtte op om, kan jeg ikke se, hvorfor jeg ikke skulle dele det med andre. Produktet hedder i dette tilfælde:

Det er min veninde Heidi, der er med til at starte firmaet op, og det er simpelthen så lækkert noget tøj, at jeg med det samme sagde, at jeg ville skrive om det her på bloggen. Og at jeg endda gerne ville vært til et arrangement, hvor hun kunne komme og fortælle lidt om tøjet og vise det frem. Jeg er selv en se-OG-røre-person, og kan virkelig godt lide at have tøjet mellem hænderne, inden jeg køber det online.

Det har du nu også chancen for at få lov til. Hvis du bor i Nord- eller Vestsjælland og godt kunne tænke dig at deltage i Åbent Hus arrangementet herhjemme ved mig den 29. september kl. 10-14 skal du bare sende mig en mail på ab(snabela)billedguiden.dk og melde dig til. Så sender jeg dig nærmere oplysninger om adressen.

Heidi og Jasmin, som er indehavere af Belle Pommes skriver bl.a.:

For at vi kan tilbyde dig top kvalitet til overkommelige priser, som du ikke finder andre steder, har vi haft in mente at tøjet ikke kun er smukt, praktisk og designet med børn i tankerne, men i høj grad er produceret af producenter som er kendt for deres høje kvalitet, holdbarhed og med respekt for miljøet.

Du kan læse meget mere og se alle produkterne på deres hjemmeside: Bellespommes.com. De har også en Facebookside, hvor du kan følge dem yderligere og holde dig ajour med det seneste nye på shoppen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s