Depinkafy with pink?!

Jeg var så heldig at arve min nabos pigers gamle Baby Born dukkevogn til Ananassen, og den har stået på loftet indtil forleden. Jeg havde faktisk glemt alt om den, da vi fik den før hun blev født, så jeg havde skrevet dukkevogn på hendes ønskeseddel til hendes etårsfødselsdag på tirsdag. Men da jeg så har været låst til hjemmet den sidste halvanden uge på grund af egen hoste/influenza og Skrupsakkens lungebetændelse, fandt jeg den frem og besluttede mig for at gøre den lidt mindre babylyserød. Lad mig bare sige det sådan, at det er ikke min yndlingsfarve. Som i slet ikke. Jeg havde noget stof liggende i skabet, som jeg ligeledes havde købt før hun blev født, og så klippede jeg ellers den gamle op og målte efter den, så godt jeg kunne.

Her en vognen før The Depinkafycashion:

Og efter. Den er stadig lyserød-ish, men dog alligevel ikke. Tænker jeg. Men piget. Ja. Se selv:

Blød blød blød dyne og pude….jaaaa…

Kalechen krævede lige en tænker. Forklappen er stivet med et stykke karton og bøjlerne er eftersyet i hånden indeni, da de ikke kunne afmonteres:

Den gamle havde en pusletaske, så det skulle den nye da også. Og neongrøn rem. Ja tak!Jeg mangler lige at hækle et par stropper til at holde kalechen oppe med og så overvejer jeg om den også skal yarnbombes med et hæklet styr i neongrøn. Jeg er 95% sikker på, at det sker.

Hvad så, ønsker Ananassen sig stadig en rød trædukkevogn i fødselsdagsgave? Kan en pige have for mange dukkevogne? Nej vel?

13 thoughts on “Depinkafy with pink?!

  1. Wowww… Er du sindsyg den er flot AB!! jeg har aldrig været i tvivl omkring din kreative kunnen… Men den dukkevogn er jo for vildt lækkert 🙂

  2. Stadig lyserød? Ja. Stadig klam? Nej. Er du vimmer, den er blevet flot 🙂

    Og spørgsmålet er måske mere om forældrene kan få for mange dukkevogne at gå og falde over?

  3. Pingback: Sy’gt! | Fra hoved til pen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s