En anbefaling til de syinteresserede

Hvis du endnu ikke har været inde og kigge på CentiLongs e-mønstre, så skulle du tage at gøre det nu. Der er simpelthen så mange flotte modeller, som jeg selv gerne vil prøve at sy, nu hvor jeg rigtig er kommet igang. Jeg har mønstrene fra deres e-bog liggende, så det er bare at komme igang. Jeg skal bare lige finde tiden igen.

Og det sidste nye Lis og Christina har lagt ud, er et mønster på en quiltet jakke i størrelserne 110 til 140.

Den er simpelthen så fin med den lille runde krave og de opslåede ærmer, synes jeg. Måske skulle man alligevel bevæge sig ud det der quiltning på et tidspunkt. Altså når jeg er færdig med min Steinerdukke og dens tøj til Ananassen. Der er under en uge til hendes fødselsdag og al denne sygdom har været et virkeligt stort set back i planen. Men jeg tror, jeg når det. Og ellers forstår hun det jo ligesom ikke alligevel, og så går det jo nok også endda.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s