Sy’gt!

Jeg går glip en af en god aften i syskolen i dag. Fordi jeg stadig er syg. Damn! Line tog dette billede af Vibeke og jeg sidste gang, vi var der.

Jeg nyder virkelig den tid, jeg har der hver 14. dag. Ikke mindst fordi det er tre timer i træk, hvor jeg 100% kan fordybe mig i noget, der kun er for mig. Og så selvfølgelig snakke og sladre med Vibeke, som jeg har arbejdet sammen med tidligere. Og jeg lærer og bliver klogere på den hersens maskine, jeg har stående. Jeg er helt høj og glad indeni, når jeg kører hjem bagefter.

Heldigvis kan jeg sidde og sy lidt herhjemme istedet. Det er rent håndarbejde lige nu, da jeg skal have hoved og krop syet sammen på den Walldorfdukke, jeg er ved at lave til Ananassen. Det var den, der startede hele dukkevognsprojektet. Nu er den næsten færdig. Mangler lidt ekstra fylde i kroppen og så skal den syes sammen i numsen også. Og selvfølgelig have ansigt og hår. Og nå ja, tøj.

 Mjaa! Næsten færdig, ikk’! Det er først på tirsdag, at hun fylder år.

Har jeg fortalt jer, at hun går nu? Ananassen altså. Hun er så dygtig. Og pludselig meget stor. Det er en af de milepæle, der får dem til at vokse fem centimeter over natten. Så sindssygt at være vidne til. Jeg elsker den del ved hele morskabet. At følge mine børn, mens de oplever hele verden for første gang. Det er hverken mindre eller større af, at det er nummer to, der gør det. Det er bare fantastisk.

Ligesom det var fantastisk at se Skrupsakkens stolthed, da han fik samlet den raket han har haft liggende i fragmenteret tilstand i sin opfinderkasse i flere uger. Og som vi malede den og overhældte den med glitter og pailetter, for en raket skal jo glitre og glimte, så blev han bare højere og højere og mere og mere stolt over, at han havde bygget en raket.

Præcis som Store Nørderne gør. Hans store idoler. Som han skal møde på lørdag. For vildt, siger jeg jer. Det sidste han sagde i aften inden han sov, var: “Jeg skal BARE huske at få deres autograf, mor!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s