…og tiden går og går

For præcis et år siden gik jeg i seng med et ballonkateter. Ananassens fødsel var officielt  sat igang, og jeg var blevet lovet, at inden den 1. oktober var ovre, ville jeg være blevet mor påny. Ingen langtrukkent fødselsforløb. Hvis der blev stilstand eller mangel på progression, så var det afsted til kejsersnit. Det stod i min journal. Flere gange vist. Hun var 14 dage overbagt allerede. Nu skulle hun ud.

Jeg nåede at bede om kejsersnit mange gange den 1. oktober. Heldigvis havde jeg en fantastisk jordmoder, der hele tiden fortalte mig, at det nok skulle gå. Og at jeg ville blive mor inden midnat den 1. oktober. Vi havde jo hele dagen.

Da hun kom ud ved den sidste presseve, var jordmoderens første kommentar noget henad: “Satans også!”, hvilket jeg selvfølgelig var ret uforstående overfor.

Men kl. var 0.01 den 2. oktober. Og dermed endte Ananassens fødsel med at blive næsten lige så lang som Skrupsakkens. Og lige nøjagtig ikke på den 1. oktober.

Når jeg sidder her nu og tænker på, at jeg skal på arbejde hele dagen i morgen (efter 14 dages sygemelding med lungebetændelse!) og først på tirsdag skal fejre hendes fødselsdag, er jeg virkelig virkelig glad for, at der ikke var nogen, der kunne have forudset og fortalt mig om det scenarie, da jeg gik i seng med det ballonkateter. For så tror jeg nok, jeg bare ville have bestilt det kejsersnit med det samme og få det overstået.

Nu er det helt rart, at hun lige ventede. Så kan jeg måske nå at få hendes gave helt færdig.

4 thoughts on “…og tiden går og går

  1. Det er altså bare den allerfineste gave du er ved at lave!:) og ja, det er godt, at man ikke på forhånd ved, hvad der venter én, når det handler om fødsler.. Jeg har min anden i vente med termin sidst i denne måned (gisp), og jeg bilder mig selvfølgelig ind, at alting er MEGET nemmere anden gang;):)
    Tillykke med at have drevet lungebetændelsen på flugt!:)

  2. Ufff AB – jeg kan lige forestille mig, hvordan det må have været.. grufuldt.. men kære du – det er fandme vildt som tiden går.. jeg husker dig fint med den meget store mave og lidt over et år siden – og nu hvor Anne pludselig er en pige, som skal have dukkevogn og tilbehør i fødselsdagsgave.. jo tiden går.. STÆRKT

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s