Skotørstig og hvordan du sparer en kvart vinge på en jumbojet

Jeg var engang sådan en med meget fodtøj. Altså, en af dem, der virkelig godt kunne lide at købe et par nye sko eller støvler. Det var især tiden i USA, der gjorde det ved mig. Sko er jo billige(re) derovre.

Og helt ærligt, jeg har købt et par sko i år. Til 100 kr. Godt nok mine yndlingssommersko. Men det kan vist ikke være dem, der vælter budgettet herhjemme. Og gule hæklede ballerinaer er ligesom ikke skabt til det vejr, vi har udenfor nu.

Sidste år smed jeg begge mine elskede UGG-støvler ud. Begge købt i USA, og begge slidt helt i bund. Og pludselig stod jeg der mandag morgen uden noget at tage på fødderne. Altså, jeg havde jo noget, men I kender det; man har jo ikke noget alligevel, vel?

Det har jeg så nu.

Eller om to dage. For jeg kunne huske at Maren havde skrevet noget med tre par for to pars pris, og jeg søgte efter nye UGGs. Og nu bliver det kryptisk. Fra nu af, er det kun de virkelig købsmatematiskøkonomisketænkende hjerner, der kan følge med. Her får du et fantastisk spareråd til, hvordan du kan få billigere UGGs i Danmark. Et produkt, der ellers er rimelig fastsat i sin vejledende pris. Men altså, jeg deler gerne hemmeligheden med jer.

Ved at købe tre par, og gerne så dyre som mulige, så sparede jeg penge på mine UGGs!

UGGs koster en god vinges pris på en jumbojet i Danmark. De to andre par jeg fandt kostede kun en halv vinges pris hver. Og da det er det billigste par, der er gratis, kunne det virkelig ikke betale sig at finde nogle, der kostede under en halv vinge. Så nu har jeg brugt to vinger på en jumbojet og sparet en kvart vinge på mine UGGs! Det er da en god forretning, ikke? Eller på dansk, så har jeg sparet 500 kr på at bruge 1000 kr. ekstra.

Mmmmja!

Godt så.

Det står dig frit for at bruge mit råd selv. Jeg synes selv det er genialt. Og samtidig fik jeg gjort lidt op med min skotørst, som virkelig var helt gal. Og se, hvad der snart kommer til mig med posten sammen med mine Classiske Lange sorte UGGs:

7 thoughts on “Skotørstig og hvordan du sparer en kvart vinge på en jumbojet

  1. Jeg er desværre alt for nærig til at bruge penge på sko. Jeg så gerne mig selv i et par langskaftede Doc Martens med foer, men jeg ser til gengæld knap så gerne mig selv 1400kr fattigere.

    Nå, men jeg bliver nok nødt til at finde på et eller andet, og nok egentlig helst i dag. Eftersom jeg kan vælge mellem sutsko, sandaler og et par sneakers der nager i hælen (eller et af de der par inde fra skabet, som enten har høje hæle eller er sommer-pynte-sko). Ikke ligefrem top-tjekket at tage ud at spise fint med Manden, iført uldsokker og slidte Teva-sandaler.

    • Vent med at købe sko til efter fødslen. Jeg voksede en skostørrelse efter at have født. Jeg kender alt til den med nærigheden. Og det blive rikke mindre af, at man har to små at sørge for også. De får på en eller anden måde altid først. Og så glemmer man sig selv bagefter. Men nu er jeg vist foran på forkælelseskontoen i et stykke tid 🙂

      • Det kunne så ikke rigtigt vente. Det var ikke en underdrivelse at jeg kun havde sandaler og sneakers – begge dårlige valg når det er koldt og vådt. Så nu har jeg købt et par støvler, med snørebånd, så jeg kan løsne/stramme alt efter hvor fede mine fødder bliver. Det blev dog ikke Doc Martens til en milliard, men noget marginalt mere økonomisk.

  2. Altså, jeg synes det giver god mening..det er da federe/et bedre valg, at få et par dyre sko gratis end et par af de billige. Logik for burhøns…skohøns.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s