#samlselvjul

“Imagination is more important than knowledge. For knowledge is limited, whereas imagination embraces the entire world, stimulating progress, giving birth to evolution.” Albert Einstein

Vi knækker koder denne jul. Shane og nisserne fylder vores hjem med underlige væsener med mærkelig navne. Ting som vi før troede var skrald, viser sig at være små nøgler, der løser koden til fantasiens verden.

Og som et trylleslag vågnede Skrupsakken op dagen efter sin femårs fødselsdag og kunne pludselig selv følge instruktionen til Legobyggeriet. Side for side læser han sig frem til hver enkelt lille klods’ placering. Og langsomt vokser der en by frem med guldminer, politibetjente og walkie talkie beskeder.

Om lidt skal jeg bruge min hjerne til at samle de sidste 17000 anslag i min opgave, og går jeg kold undervejs, så ligger min nyvundne knækkede kode og venter i overspringshjørnet. Tofarvet patentstrik og varme halsrør FTW!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s